Sunday 17 December 2017

Πλούσιο vegan γιορτινό τραπέζι, εύγευστο και ... χωρίς Βία!

Όποιος ακόμη πιστεύει, ότι η vegan (100 % φυτική) διατροφή υστερεί σε κάτι, προφανώς δεν έχει ιδέα για το τί είναι η vegan διατροφή!
Υπάρχει μία τεράστια ποικιλία συνταγών και για το γιορτινό τραπέζι, με υπέροχες γεύσεις και χωρίς βία! Έτσι, ... "Και εμείς να είμαστε χορτάτοι, αλλά και το αρνί (ή το γουρουνάκι, ή το παπάκι, ή η χήνα κ.λ.π.) σώο !" ...
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες μερικές από τις γιορτινές συνταγές που προτείνονται σε εγχειρίδιο της Οργάνωσης για τα Δικαιώματα των Ζώων "Viva":


Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες τις γιορτινές συνταγές που προτείνει  ο γνωστός τραγουδιστής Paul Mc Cartney (από το μουσικό ποπ συγκρότημα "The Beatles" = Τα Σκαθάρια) στην ιστοσελίδα του "Meat Free Monday". 
Ο Paul Mc Cartney είναι φυτοφάγος και υποστηρικτής των Δικαιωμάτων των Ζώων ήδη από την δεκαετία του 1980 και μαζί με την γυναίκα του και την κόρη του αγωνίζονται, ώστε να θεσπιστεί στην Ευρώπη μία ημέρα της εβδομάδας Χωρίς Κρέας:


Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες τις συνταγές για το γιορτινό τραπέζι, που προτείνει το περιοδικό "Vegan Food and Living":


Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες πέντε υπέροχες vegan συνταγές που προτείνονται για το γιορτινό τραπέζι στην ιστοσελίδα "Οne Green Planet":