Sunday 25 June 2017

Τα παρασκήνια της κρεατοφαγίας...

Εκατομμύρια φιλόζωοι από όλον τον κόσμο προσπαθούν να σταματήσουν φρικτά έθιμα, όπως είναι το φεστιβαλ Yulin στην Κίνα, κατά το οποίο χιλιάδες σκυλιά ζούνε και πεθαίνουν μαρτυρικά μόνον και μόνον για να καταλήξουν "μεζές"...........
Παρά τις εκατοντάδες χιλιάδες υπογραφές που εστάλησαν από φιλόζωους προς κάθε υπεύθυνο, το Yulin φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε και πάλι.
Και ενώ αυτά συμβαίνουν στην Κίνα, η Φιλοζωική Οργάνωση "Animals Australia" δημοσίευσε ένα νέο βίντεο-ντροπή για το ανθρώπινο είδος, αυτήν την φορά από σφαγεία σκύλων στο Μπαλί. 
Η Οργάνωση ισχυρίζεται, ότι στο Μπαλί ζουν και πεθαίνουν υπό φρικτές συνθήκες περισσότερα σκυλιά από ότι στο φεστιβάλ Yulin στην Κίνα...
Εάν θέλεις να βοηθήσεις τον αγώνα των φιλόζωων, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία με τρία τυχερά σκυλάκια (Λάρη, Μαυράκι, Σνούπη!) που πέρασαν την ζωή τους σε μεγάλο κήπο ελεύθερα χωρίς κάγκελα και αλυσίδες(!), επισκέψου την ιστοσελίδα της Οργάνωσης "Animals Australia"και στείλε την επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Κυβερνήτη του Μπαλί :