Tuesday 25 April 2017

Επιτυχία! Η Ταϊβάν απαγορεύει την κατανάλωση κρέατος από σκύλους και γάτες!

Μετά από πολλούς αγώνες φιλοζωικών οργανώσεων και επιστολές διαμαρτυρίας φιλόζωων από όλον τον κόσμο προς κάθε υπεύθυνο σημειώθηκε άλλη μία μεγάλη επιτυχία: Η Ταϊβάν, που ήταν ένας από τους κυριότερους καταναλωτές κρέατος από σκύλους και γάτες, σταματάει αυτό το βάρβαρο εμπόριο!
Οι φιλόζωοι ευελπιστούν, ότι το καλό παράδειγμα της Ταϊβάν θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες χώρες που εμπορεύονται κρέας από σκύλους και γάτες: Η Κίνα, η Ινδονησία, η Νότια Κορέα και 44 Πολιτείες της Αμερικής!
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και διάβασε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα "Care":


Μία από τις Οργανώσεις που αγωνίζονται κατά αυτής της φρίκης είναι η Οργάνωση "Animal Asia". Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σημαντικό έργο της Οργάνωσης, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και επισκέψου την ιστοσελίδα της:


Εάν θέλεις, να βοηθήσεις στον αγώνα ενάντια σε αυτήν την βαρβαρότητα, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και επισκέψου την ιστοσελίδα της Οργάνωσης "Korean Dogs". Εδώ θα βρεις πολλές επιστολές διαμαρτυρίας, τις οποίες μπορείς να στείλεις προς κάθε υπεύθυνο. Χιλιάδες τέτοιες επιστολές στέλνουν καθημερινά οι φιλόζωοι από όλον τον κόσμο: