Wednesday 13 January 2016

"The Earthlings Experience Greece"!

Η Οργάνωση για τα Δικαιώματα των Ζώων "London Vegan Actions" δημιούργησε την εκστρατεία "The Earthlings Experience"! Τί σημαίνει αυτό; Οι ενδιαφερόμενοι Ακτιβιστές φορούν μάσκα και προβάλλουν σε κεντρικά σημεία πόλεων (ή σε μετρό) την γνωστή στον χώρο των φιλόζωων ταινία "The Earthlings". Στην εκστρατεία μπορούν να συμμετέχουν ενδιαφερόμενοι από όλον τον κόσμο και φυσικά δεν μπορούσε να λείψει και το ελληνικό τμήμα!
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και επισκέψου την Οργάνωση "LONDON VEGAN ACTIONS":


Επίσης, εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και επισκέψου την ιστοσελίδα της εκστρατείας "The Earthlings Experience" στο Facebook:


Και, εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και επισκέψου στο Facebook το ελληνικό τμήμα "The Earthlings Experience - Greece", το οποίο στις 2 Ιανουαρίου πραγματοποίησε ήδη την 4η δράση στην Αθήνα:


H ταινία "Earthlings" είναι παραγωγής 2005 και αποτελεί το 1ο επεισόδιο της τριλογίας της "Nation Earth". Αφήγηση: ο ηθοποιός Joacqin Phoenix. Μουσική: ο μουσικοσυνθέτης Moby. Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες την ταινία-ντοκυμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους: