Thursday 23 July 2015

Συνταγή για seitan και vegan σουβλάκια από τον Ευτύχη Μπλέτσα.

     Το seitan, το οποίο στην ουσία είναι ζυμάρι βρασμένο σε ζωμό νερού με μυρωδικά της αρεσκείας μας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές συνταγές ως υποκατάστατο κρέατος. Είναι γνωστό στην φυτοφαγική κουζίνα, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή είναι προϊόν γλουτένης, είναι ακατάλληλο για όσους έχουν δυσανεξία στην γλουτένη!!
     Στην ακόλουθη φωτογραφία απεικονίζεται seitan μετά την βράση σε ζωμό λαχανικών και μυρωδικών και έτοιμο να χρησιμοποιηθεί για vegan μπριζόλες, κεμπάπ, σουβλάκια κ.λ.π. 
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην εικόνα και δες μία πολύ καλή συνταγή για vegan σουβλάκια από seitan από τον Ευτύχη Μπλέτσα: