Tuesday 10 March 2015

Tαινίες σχετικά με τον βεγκανισμό (veganism)!

     Μπορεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να αναφέρουν σπανιότατα το θέμα του Παγκόσμιου Κινήματος των Vegans, αλλά ένα είναι σίγουρο: ότι το Κίνημα υπάρχει και αυξάνεται με ραγδαίο ρυθμό!
     Υπενθυμίζουμε ενδεικτικά, ότι στην Γερμανία υπάρχουν ήδη 900.000 Vegans! Eάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και διάβασε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα της Γερμανικής Οργάνωσης "VeBu" (Vegetarierbund Deutschland = Ένωση Φυτοφάγων Γερμανίας):


     Eνώ στην Αμερική το Κίνημα των Vegans αυξάνεται με τόσο ταχύ ρυθμό, ώστε για παράδειγμα στο Λος Άντζελες υπάρχουν ήδη 60 vegan εστιατόρια! Αυτό συνεπάγεται πολλές νέες θέσεις εργασίας γύρω από τον vegan τρόπο ζωής, δηλαδή έναν τρόπο ζωής που βασίζεται στην γενικότερη ιδεολογία της ηθικής, χωρίς βία συμπεριφοράς απέναντι στα άλλα είδη! Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης "Mercy for Animals" (= Οίκτος για τα Ζώα):


     Υπάρχουν πλέον πολλά σχετικά περιοδικά, βιβλία και ταινίες, που μπορεί να προμηθευτεί κάποιος εύκολα στο εμπόριο. Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες μία σειρά ταινιών στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης "Vegan Lifestyle Association":