Sunday 23 November 2014

Η κρεατοφαγία δημιουργεί προβλήματα και ... προβληματισμούς!

     Την ίδια στιγμή που εχθές στο Συμβούλιο του Κόμματός τους στην Γερμανία οι "Πράσινοι" έφεραν το θέμα της Μαζικής Εκτροφής Ζώων χαρακτηρίζοντάς την ως "Μαζικό Βασανισμό Ζώων" και που συζητείται η κατάργησή της, την ίδια στιγμή για ακόμη μία φορά δολοφονούνται μαζικά χιλιάδες ζώα, αυτήν την φορά πουλερικά, λόγω της "γρίπης των πουλερικών". Τα ζώα αυτά έζησαν αιχμάλωτα και τώρα δολοφονούνται προληπτικά, για να πεταχτούν σαν σκουπίδια....
     Εάν θέλεις να δεις ένα ενδιαφέρον άρθρο της οργάνωσης Animal Spirit κατά του πανικού που σπέρνουν τα Μ.Μ.Ε. γύρω από το θέμα της "γρίπης των πουλερικών", κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα, όπου απεικονίζεται ένας σωρός από δολοφονημένες αγελάδες, πεταμένες σαν σκουπίδια την δεκαετία του 90΄, όταν τα Μ.Μ.Ε. έσπερναν τον πανικό για τις "τρελές αγελάδες", ενώ δεν άκουγες ούτε λέξη για το θέμα της ηθικής που προκύπτει από αυτήν την άδικη δολοφονία τόσων αθώων πλασμάτων, ή για το θέμα της φυτοφαγίας ως ριζικής λύσης για το πρόβλημα των ασθενειών που προκαλεί  η κρεατοφαγία...:


     Σύμφωνα με τον Κτηνίατρο Franz-Joseph Plank, στέλεχος της Οργάνωσης Animal Spirit, η "γρίπη των πουλερικών" είναι μία ασθένεια, η οποία ουσιαστικά πάντα υπήρχε, τα συμπτώματά της ομοιάζουν με αυτά της ανθρώπινης γρίπης, διαγνώσθηκε το 1878 στην Ιταλία, αλλά παρουσιάζεται σήμερα με διάφορες υπομορφές, λόγω των βασανιστικών για τα ζώα και καταστροφικών για την υγεία συνθηκών που επικρατούν στις μονάδες μαζικής εκτροφής ζώων, οι οποίες αποτελούν επικίνδυνους τόπους καλλιέργειας ασθενειών.