Tuesday 16 September 2014

Το εφετινό θύμα του απάνθρωπου εθίμου "toro de la vega" ήταν ο Elegido...

     Σήμερα οι σαδιστές υποστηρικτές του βάρβαρου εθίμου "toro de la vega" δολοφόνησαν με απάνθρωπο τρόπο το φετινό θύμα της κτηνωδίας τους, τον ταύρο Elegido. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, στο χωριό Tordesillas της Ισπανίας συναντήθηκαν όλοι οι δήθεν "άνδρες" και χτυπούσαν με κοντάρια μέχρι θανάτου τον άτυχο ταύρο, παρά τις αντιδράσεις εκατοντάδων χιλιάδων ζωόφιλων από όλον τον κόσμο!
     Στην ιστοσελίδα του ισπανικού φιλοζωικού κόμματος Partido Animalista PACMA μπορείς να δεις λεπτομέρειες του σημερινού εγκλήματος, αλλά και τις αντιδράσεις των φιλόζωων ακτιβιστών, κάνοντας "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα όπου απεικονίζεται ο δήθεν γενναίος που έδωσε στον Elegido το τελευταίο και θανατηφόρο κτύπημα...


     Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Μαδρίτη διαμαρτυρία κατά του εθίμου "toro de la vega", στην οποία συμμετείχαν επάνω από 45.000 διαδηλωτές. Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην εικόνα με στιγμιότυπο του... "εθίμου της ντροπής" και δες άρθρο με την σχετική διαμαρτυρία:


     Ντροπή στους ανώμαλους σαδιστές, αλλά και σε όλους τους υπεύθυνους, Πολιτικούς και Δικαιοσύνη,  που δεν σταματούν τέτοιου είδους εγκληματίες!