Tuesday 20 May 2014

Συζητείται και πάλι στο Ε.Κ. η μείωση των ωρών της μαρτυρικής μεταφοράς των ζώων προς τα σφαγεία.

     Η φιλοζωική οργάνωση Animals Angels ξεκίνησε το 2008 την εκστρατεία 8 hours, πιέζοντας με διαμαρτυρίες και με επιστολές τους Ευρωβουλευτές να θέσουν ως μέγιστο όριο διαρκείας  για τις μεταφορές των ζώων προς τα σφαγεία τις 8 ώρες. Το 2011 άρχισε η συλλογή υπογραφών και μέσα σε ένα έτος είχαν υπογράψει επάνω από 1.000.000 πολίτες κατά των πολύωρων μαρτυρικών μεταφορών των ζώων προς τα σφαγεία.
     Εχθές (19 Μαίου 2014) το θέμα ξανασυζητήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με τους περισσότερους Ευρωβουλευτές να συμφωνούν και με μία μειοψηφία μόνον Αντιπροσώπων των Νοτίων χωρών να αρνείται. Αναμένεται συνέχεια...
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην εικόνα και επισκέψου την πολύ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα της οργάνωσης: 


     Το ζητούμενο, βέβαια, είναι να έλθει σύντομα η ημέρα που θα καταργηθούν τελείως οι φασιστικές μεταφορές προς τα σφαγεία. Και δεν είναι τυχαίο, το ότι αυξάνονται παγκοσμίως οι φυτοφάγοι vegans. 
     Παντού διοργανώνονται γιορτές φυτοφαγίας. Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην εικόνα και δες το πρόγραμμα του vegan festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 1η έως 8η Ιουνίου στην Βάρνα της γειτονικής μας Βουλγαρίας: