Friday 20 December 2013

Φρίκη πίσω από τα ρούχα ανγκόρα!...

     Το ασιατικό τμήμα Peta Asia Pacific της Διεθνούς Οργάνωσης για τα Δικαιώματα των Ζώων Peta.org έφερε στα φώτα της δημοσιότητας και άλλη μία απίστευτα βάρβαρη μέθοδο εκμετάλλευσης των ζώων. Οι εικόνες και τα βίντεος δείχνουν, πώς ανελέητα μαδιούνται κουνελάκια για την παραγωγή ανγκόρα ρούχων στην Κίνα, απ΄όπου και προέρχεται το 90% των ρούχων ανγκόρα. Τα κουνελάκια αφού μαδηθούν, αφήνονται μέσα σε φρικτούς πόνους πάλι απομονωμένα στα κλουβιά - φυλακές τους. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται κάθε τρεις μήνες για όλη τους την ζωή, μέχρι τελικά να σφαχθούν....
     Εάν θέλεις να δεις με τα μάτια σου και να αντιδράσεις στέλνοντας την υπογραφή σου κατά της απίστευτης αυτής βαρβαρότητας, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία: 


     Mετά από διαμαρτυρίες της οργάνωσης Peta.org και την αποστολή χιλιάδων επιστολών προς τους μεγάλους οίκους μόδας με την παράκληση να σταματήσουν να εμπορεύονται ρούχα ανγκόρα, ήδη κάποιες μεγάλες εταιρείες υποσχέθηκαν ... αποχή από τα αγκόρα! Υπάρχουν όμως και οίκοι μόδας, που δεν απάντησαν... Εάν θέλεις να στείλεις και εσύ την επιστολή - διαμαρτυρία, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία: