Sunday 11 August 2013

Άλλο ένα έγκλημα που πρέπει να σταματήσει τώρα! Η φρικτή σφαγή μωρών φώκιας στην Ναμίμπια!

     Τους καλοκαιρινούς μήνες στις παραλίες της  Ναμίμπια στην Αφρική κυνηγοί φώκιας τσακίζουν στην κυριολεξία στο ξύλο με ρόπαλα περίπου 80.000 μωρά φώκιας μπροστά στα μάτια των μητέρων τους, οι οποίες προσπαθούν απεγνωσμένα να τα σώσουν .... Η σφαγή γίνεται νωρίς το πρωί, πριν οι τουρίστες ξυπνήσουν και δουν το έγκλημα που συμβαίνει δίπλα τους......
     Φιλοζωικές οργανώσεις αγωνίζονται κατά της σφαγής αυτής κάνοντας γνωστό το γεγονός σε όλον τον κόσμο και ζητώντας από Κυβερνήσεις και υπεύθυνους να σταματήσουν το έγκλημα.
     Η σφαγή της Ναμίμπια θεωρείται η βαρβαρότερη σφαγή φώκιας στον κόσμο. Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες ή και να λάβεις μέρος κατά της απαράδεκτης αυτής σφαγής, μπορείς να επισκεφθείς την οργάνωση The Seals of Namimbia κάνοντας "κλικ" στην φωτογραφία:


     Και η παγκόσμια οργάνωση Sea Shepherd αγωνίζεται κατά της σφαγής στην Ναμίμπια. Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία: 


     Επίσης, εάν θέλεις, μπορείς  να στείλεις την έτοιμη επιστολή διαμαρτυρίας της οργάνωσης Change προς τον Πρωθυπουργό της Ναμίμπια κάνοντας "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία. Ήδη έχει λάβει χιλιάδες επιστολές από όλον τον κόσμο! Βοήθησε και εσύ!