Thursday 18 October 2012

Διαμαρτυρία και στην Αυστραλία κατά της βίας!

     Στις 10 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε, στην Βικτώρια της Αυστραλίας αυτήν την φορά, άλλη μία δυναμική διαμαρτυρία κατά της κακοποίησης των ζώων. Οι διαδηλωτές κρατούσαν από ένα νεκρό ζώο και φορούσαν μπλουζάκια με το παγκόσμιο πλέον σύνθημα "Animal Liberation" (= απελευθέρωση των ζώων).  
Την διαμαρτυρία πραγματοποίησε η οργάνωση Animal Liberation Viktoria. Εάν θέλεις να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της οργάνωσης, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία:


     Μία επίσης πολύ δυναμική οργάνωση στην Αυστραλία είναι η Animal Australia. Εάν θέλεις, να βοηθήσεις στις εκστρατείες της κατά του βασανισμού των ζώων, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και θα μπεις στην ιστοσελίδα με τις δραστηριότητες της οργάνωσης, όπου μπορείς να στείλεις έτοιμες επιστολές προς κάθε υπεύθυνο για θέματα βασανισμού ζώων:


     Επίσης, εάν θέλεις να βοηθήσεις στον αγώνα της οργάνωσης burger king cruelty , κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και στείλε την επιστολή! Μιλάμε για απίστευτη βαρβαρότητα!


     Εάν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων, που αδιαφορούν για όλα και το μόνον που τους ενδιαφέρει, είναι ο εαυτούλης τους, ή στην κατηγορία των ανθρώπων που πιστεύουν, πως δεν αξίζει να ασχολούμαστε με όποιο πλάσμα δεν ανήκει στο ανθρώπινο είδος, ή στην κατηγορία των ανθρώπων που βρίσκουν ως δικαιολογία την κρίση, για να συνεχίσουν να αδιαφορούν για τα άλλα είδη, τότε ... ΔΕΣ το ακόλουθο βίντεο!!!
Εάν όμως ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που ενδιαφέρονται και για τα άλλα είδη, που αγαπούν τα ζώα και που ονειρεύονται για το μέλλον μία ανθρώπινη κοινωνία χωρίς βία, ΜΗΝ δεις το ακόλουθο βίντεο!!! Είναι για πολύ γερά νεύρα! Παρουσιάζεται για ακόμη μία φορά η ανθρώπινη κτηνωδία κάποιων σαδιστών σε όλο της το μεγαλείο!!! Οι "άνθρωποι" αυτοί ανήκουν το λιγότερο στην φυλακή!!!