Wednesday 27 June 2012

Οι "Red Hot Chili Peppers" υποστηρικτές της Sea Shepherd!

Το συγκρότημα Red Hot Chili Peppers γνωρίζουν πολλοί! Τα τραγούδια τους ακούγονται και στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες. Στις 4 Σεπτεμβρίου 2012 μάλιστα θα δώσουν συναυλία και στην Αθήνα! Έχουμε ακούσει και διαβάσει πολλά κουτσομπολιά για την προσωπική τους ζωή, όπως συνήθως, αλλά το ότι είναι θερμοί υποστηρικτές Οικολογικών και Ζωοφιλικών Οργανώσεων όπως η Sea Shepherd ( = ποιμένας της θάλασσας) δεν αναφέρεται σχεδόν ποτέ !!
Στην ιστοσελίδα τους είχαν ανεβάσει τον Μάϊο 2012 άρθρο υποστήριξης για την Sea Shepherd, με το οποίο ζητούσαν την απελευθέρωση του Καπετάνιου Paul Watson σχεδόν αμέσως μετά την άδικη σύλληψή του.
Στην ακόλουθη φωτογραφία εμφανίζεται αριστερά ο Καπετάνιος Paul Watson και δεξιά ο Kelly Slater, 11 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Surfing (!!) και επίσης θερμός υποστηρικτής της Sea Shepherd!! Eάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και διάβασε το κείμενο υποστήριξης που ανέβασαν τα μέλη του συγκροτήματος στην ιστοσελίδα τους: 



Σχετικά κείμενα μπορεί να μην γράφθηκαν και να μην ειπώθηκαν στα μεγάλα και γνωστά ΜΜΕ (είναι βλέπεις πολλά τα συμφέροντα πίσω από την καταστροφή της φύσης και την δολοφονία των ζώων!), αλλά μπορείς να βρεις πολλές σχετικές πληροφορίες μέσω των ιστοσελίδων Οργανώσεων Προστασίας της Φύσης και των Δικαιωμάτων των Ζώων, όπως είναι για παράδειγμα η Οργάνωση  Ecorazzi: