Friday 15 June 2012

Αγώνας για την απελευθέρωση του Καπετάνιου Paul Watson!

     Επάνω από 40 χρόνια αγωνίζεται κατά της λεηλασίας της θάλασσας και είναι ο ιδρυτής της παγκόσμιας οργάνωσης Sea Shepherd  (= ποιμένας της θάλασσας).
Συνελήφθη τον Μάϊο 2012 στην Γερμανία λόγω της εκστρατείας του κατά του βάρβαρου και παράνομου ψαρέματος των καρχαριών στα θαλάσσια ύδατα της Κόστα Ρίκα.
Η ποινή .... 250.000 ευρώ!!! Μεγαλύτερη και από την ποινή ενός εγκληματία βιαστή παιδιού!!! Τόσο πολύ τον φοβούνται οι έχοντες συμφέροντα από την δολοφονία των πλασμάτων που αυτός προστατεύει;;;....
Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα ή και να βοηθήσεις, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία, όπου φαίνεται ο ίδιος σε μία εκστρατεία διάσωσης των μωρών φώκιας στον Καναδά από τους κυνηγούς:


Η ηθοποιός Daryl Hannah καθώς και η Brigitte Bardeaux είναι πολύ δυναμικές υποστηρίκτριες της Sea Shepherd. Φίλοι της οργάνωσης προσπαθούν να βοηθήσουν μέσω των ιστοσελίδων τους. 


Και οργανώσεις, όπως η Vegane Gesellschaft Deutschland προσπαθούν επίσης να βοηθήσουν μέσω των ιστοσελίδων τους. Στην φωτογραφία φαίνεται ο ίδιος αριστερά μαζί με δύο άλλους ακτιβιστές της Sea Shepherd σε μία κοινή εκδήλωση με την Vegane Gesellschaft Deutschland.