Wednesday 19 October 2011

Pink! Αγαπητή τραγουδίστρια για την νεολαία και ... vegan!!

Οι άνθρωποι ανέκαθεν "τρωγόμασταν" μεταξύ μας και χάσαμε πολύτιμο χρόνο στις μεταξύ μας φιλονικίες, αφήνοντας πάντα το θέμα της προστασίας του πλανήτη μας και το θέμα των δικαιωμάτων των άλλων ειδών σε δεύτερη μοίρα!!! ..... Φθάνει πια! Όλο και περισσότεροι άνθρωποι σήμερα μιλούν για τα δικαιώματα των άλλων ειδών και οι φωνές τους αυξάνονται ημέρα με την ημέρα όσο και αν αποσιωπεί το θέμα αυτό η τηλεόραση.... Έτσι, ένα από τα πολλά παραδείγματα ανθρώπων που μιλούν πια ευθέως για τα δικαιώματα των άλλων ειδών είναι η γνωστή τραγουδίστρια Pink, η οποία μέσα στο βίντεο κλιπ του γνωστού της τραγουδιού Raise your glass μαζί με όλα τα άλλα μηνύματα που περνάει για όλα όσα αποβλακώνουν τον άνθρωπο, κυβερνήσεις, χρήμα κλπ, μιλά και ενάντια στην εκμετάλλευση των ζώων βάζοντας τον άνθρωπο στην θέση του ζώου σε δύο περιπτώσεις: Η πρώτη είναι σε μία αρένα, όπου η ίδια εμφανίζεται να αγκαλιάζει τον ταύρο και ως ταυρομάχος να κτυπά τον ταυρομάχο χωρίς οίκτο, όπως κάνει αυτός στην πραγματικότητα με τον ταύρο και η δεύτερη περίπτωση είναι μέσα σε μία κτηνοτροφική μονάδα, όπου στην θέση των ακινητοποιημένων αγελάδων είναι γυναίκες ακινητοποιημένες με τα μηχανήματα να τις αρμέγουν, ενώ η ίδια η Pink ταϊζει με το γάλα των γυναικών ένα μωρό αγελαδάκι. Και στις δύο περιπτώσεις το μήνυμα είναι: αυτό κάνεις στα ζώα! Θα ήθελες να ήσουν στην θέση τους; Και μάλιστα στην δεύτερη περίπτωση εμφανίζεται η ίδια με κουκούλα ως μέλος της οργάνωσης (κάνε "κλικ" επάνω στο όνομα της οργάνωσης, εάν θέλεις να δεις την ιστοσελίδα ) ALF (Animal Liberation Front)!!! Δηλαδή το γνωστό "Μέτωπο Απελευθέρωσης των Ζώων". Εάν δεν έχεις προσέξει τις δύο σκηνές στο βίντεο κλίπ, δες το τώρα:


Η Pink είναι vegan, μέλος της οργάνωσης (κάνε "κλικ" στο όνομα της οργάνωσης, εάν θέλεις να δεις την ιστοσελίδα της) PETA org.  (People for the Ethical Treatment of Animals) και αγωνίστρια για τα δικαιώματα των άλλων ειδών, όπως και πολλοί άλλοι διάσημοι συνάνθρωποί μας, ενώ η τηλεόραση αποσιωπά συστηματικά την σημαντική αυτή πλευρά της ζωής τους.... Τυχαίο;;;......ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !!!
Μπορείς, εάν θέλεις, να δεις και ένα σύντομο ντοκυμαντέρ που παρουσιάζει η Pink για την οργάνωση PETA με θέμα την βάρβαρη εκτροφή προβάτων για  μαλλί στην Αυστραλία.... Κάνε "κλικ" στην φωτογραφία: