Tuesday 20 September 2011

Να καταργηθούν ΌΛΑ τα βίαια, βάρβαρα έθιμα!

Είναι γνωστό ότι στην Ισπανία υπάρχουν μέχρι σήμερα πολύ βίαια και σαδιστικά έθιμα, τα οποία δεν τιμούν καθόλου το ανθρώπινο είδος μας ...  Εδώ και δεκαετίες οι οικολογικές και φιλοζωικές οργανώσεις μάχονται κατά των ταυρομαχιών και όλων των άλλων βάρβαρων εθίμων. Πριν από μερικές ημέρες οι φιλοζωικές οργανώσεις προσπάθησαν να εμποδίσουν ένα άλλο απαράδεκτο έθιμο, το οποίο λαμβάνει χώρα στο μέρος Tordesillas της Ισπανίας. Το απάνθρωπο αυτό έθιμο ονομάζεται Toro de la vega (= ταύρος που τρυπιέται με κοντάρια), στο οποίο λαμβάνουν μέρος διάφοροι σαδιστές και τρυπούν όλοι μαζί τον δύστυχο ταύρο μέχρι θανάτου. Είναι απορίας άξιο πώς οι Κυβερνήσεις επιτρέπουν να συμβαίνουν τέτοιες ηθικά εγκληματικές πράξεις. Δυστυχώς και εφέτος οι οικολογικές οργανώσεις δεν μπόρεσαν να σταματήσουν το έγκλημα. Βρέθηκαν όμως εκεί κάποιοι ακτιβιστές (η Αστυνομία συνέλαβε αυτούς αντί για τους εγκληματίες, δολοφόνους του δύστυχου αθώου ζώου, το οποίο βασανίστηκε φρικτά μέχρι θανάτου!!...) και τράβηξαν φωτογραφίες και βίντεος από το εγκληματικό αυτό έθιμο, τα οποία αυτήν την στιγμή κάνουν τον γύρω του κόσμου, ενώ παράλληλα ετοιμάζονται διάφορες εκστρατείες για την κατάργηση των βάρβαρων εθίμων. Μία από τις οργανώσεις λέγεται bye bye bullfighting  (= "αντίο ταυρομαχίες") και μπορείς να δεις εκεί ένα από τα βίντεο κάνοντας "κλικ" στην φωτογραφία. Μπορείς στην ίδια ιστοσελίδα να στείλεις και την υπογραφή σου κατά του βάρβαρου εθίμου! Είναι απίστευτο το ότι αυτοί οι  ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ  κυκλοφορούν ελεύθεροι! Η θεση τους είναι στην φυλακή ή στην καλύτερη περίπτωση σε κάποιο ψυχιατρείο!!!

΄

Επίσης εκστρατεία κατά του βάρβαρου αυτού εθίμου άρχισε και η πολύ δραστήρια Ισπανική οικολογική - φιλοζωική οργάνωση (κάνε "κλικ" στο όνομα για να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της): igualdad animal org. 




Η επίσης πολύ δυναμική οργάνωση  La vera bestia (= "το αληθινό κτήνος" εννοώντας βέβαια τον αναίσθητο, σαδιστή άνθρωπο), έχει αρχίσει την δική της εκστρατεία. Στην φωτογραφία βλέπεις το τελικό κτύπημα με το οποίο αυτός ο άνανδρος σαδιστής αποτελείωσε τον για μισή ώρα βασανιζόμενο αθώο, άοπλο, ταύρο Afligido. Κάνε "κλικ" στην φωτογραφία, για να δεις στην εκστρατεία  της οργάνωσης  la vera bestia :